Adósság opciók. {{vm.title}}


Időközben befizettem az elmaradásomat, mikor tudok újra hívást indítani azokról?

404 Ingatlanos megtérülés - Kőházi Csaba Ingatlan befektetés

Amennyiben az elmaradás rendezésére az értesítésünk ellenére sem került sor és a kimenő adósság opciók, mobilinternet előfizetés esetén pedig az internet forgalmat tiltottuk, a korlátozás feloldása akkor lehetséges, ha igazoltad a tartozás összegére vonatkozó befizetés tényét vagy már le is könyveltük azt.

A visszakapcsolás az igazolás, vagy könyvelés után legkésőbb 72 órán belül fog teljesülni, és szolgáltatásaid ismét elérhetőek lesznek.

adósság opciók

Ha továbbra sem fizetted be a tartozást, és már a bejövő és kimenő hívásaidat is szüneteltettük, a szolgáltatás visszaállítását akkor tudjuk biztosítani, ha az elmaradás, továbbá a fennmaradt egyenleg beleértve a még le nem járt határidejű havi számlát is kiegyenlítésének tényét is igazoltad vagy már le adósság opciók könyveltük azokat.

A visszakapcsolást ebben az esetben külön, egyénileg szükséges igényelned. A további egyedi tájékoztatás érdekében javasoljuk, hívd az ügyfélszolgálatunkat a -es telefonszámunkon adósság opciók ide kattintva küldj e-mailt.

adósság opciók

Töltsd le a Telekom alkalmazást és fizesd számláidat egy kattintással: - az App Store-ból iPhone-ra és iPad-re vagy - a Google Play-ből androidos telefonra és tabletre. Utoljára frissítve: Hasznos volt ez a válasz?

adósság opciók

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést: Nem segített a probléma megoldásában. Nem elég részletes a megoldás. Hibás információt adósság opciók.

adósság opciók