Autobot opciók


Az Űrdongó-film lehet a Transformers-franchise megmentője?

Transformers: War for Cybertron

És még egy Optimus Prime-filmnek is megágyazhat? A megváltozott csapásirány elsőre úgy tűnik, hogy alaposan megosztotta a közönséget, a filmsorozatot óta követő rajongók ugyanis nem feltétlenül a bensőséges pillanatokért és a visszafogott történetvezetésért követték eddig nyomon a szériát, így most sokan elárulva érzik magukat, a film bojkottálásával fenyegetőznek.

hatékony stratégiák a bináris opciós videók kereskedésére

Lorenzo di Bonaventura producer már ott volt a franchise 11 évvel ezelőtti indulásánál autobot opciók, és a következőt nyilatkozta az Entertainment Weekly -nek a felháborodott fanok reakcióját látva: "Változtatni mindig kockázatos, de legalább annyira veszélyes görcsösen a bevált formulához ragaszkodni. Ilyenkor nincs könnyű opció, ha ilyen drága filmekről beszélünk, néha bevállalósnak kell lenni, tudni kell megújulni és tartani magunkat a megváltozott játékszabályokhoz.

Ezért a Transformersnek olyan folytatással kell előállnia, amely nem csak a pusztításorgiák szerelmeseinek szól, hanem több nézői réteget is megszólít. És így jutottunk el az ŰrDongóig.

pénzt keresni a videókkal

Vajon ez a kisautó képes lesz a milliárdokat érő franchise megváltására? Christina Hodson a széria első női forgatókönyvírójafőleg a Hailee Steinfeld alakította Charlie felnövéstörténetét kívánta autobot opciók, ami Bonaventura szerint sikerült is neki, mivel a hölgy nagyszerű munkát végzett a szkripttel.

ASUS Transformer Prime - méregdrága autobot

A producer azt is elárulta, hogy annak érdekében, hogy a fókusz ezúttal az emberi szereplőkön maradjon, szembementek az eddigi részekre jellemző "nagyobb, több, hangosabb" alapszabállyal: "Christina történetének középpontjában végig a két főszereplő, Charlie és Űrdongó maradnak, nem csúszik el a fókusz a kismillió főellenség és az álcák formájában megmutatkozó fenyegetés irányába. Nagyrészt megmaradunk egy barátság történeténél.

távvezérlő a binárból

Öveket becsatolni és vágjunk bele! Kisebb nyomás nehezedik az új filmre Kezdjük egy kis történelemórával, melynek tanulságát előre lelőjük: a Transformers-franchise mindig sikeres volt. Az egész még az előző évszázadban kezdődött, Japánban, mikor egy helyi játékgyártó cég Takara olyan műanyagból készült miniatűr járműveket gyártott, melyek robotokká voltak alakíthatóak.

Ez az egyszerű, ugyanakkor nagyszerű elgondolás annyira megtetszett az amerikai Hasbro vállalatnak, hogy levédette a brand jogait és saját játékfiguráik fröccsöntésébe kezdett, de nem álltak meg itt: felkértek egy csapat Marvel-képregényírót, hogy alkossanak már valami eredetsztorit a játékoknak, és így születtek meg az autodobotok és az életüket megkeserítő álcák.

A játékok ben kerültek az egyesült államokbeli boltok polcaira, a köréjük kerített történet középpontjában pedig az autobotok hősies seregét vezető Optimus fővezér, illetve segédje, Űrdongó állt. A játékokat vitték, mint a cukrot, az animációs filmek elől elvonszolni is lehetetlen volt a gyerekeket, autobot opciók a Transformerst mindenki a szívébe zárta.

Bevezető, tartozékok

Mikor ben feltűntek Michael Bay robotjai a mozivásznon, a győzedelmes menetelés folytatódott, a filmeket elképesztő lelkesedés és érdeklődés övezte, az új részek rendre rekordokat döntögettek az Államokon kívül és belül. Ennek vetett véget Az utolsó autobot opciók buktája, és ez az, amit az Űrdongó-film kamatoztathat: talán fennállása óta először egy Transformers-produktumnak nem a kasszarobbantás lesz az elsődleges feladata, hanem hogy egy önmaga jogán létező, élvezetes kalandot prezentáljon a közönségnek - amire persze a későbbiekben további jól autobot opciók alkotásokat lehet építeni.

A Camaróból ismét bogárhátú lesz! Egy ellentmondásos állítás következik most: Michael Bay azt jelenti a Transformers-franchise számára, mint Zack Snyder a Wathcmen-univerzumnak: mindketten jó szemű rendezők, akik vizuálisan meggyőző anyagot tudnak prezentálni a nagyérdeműnek, de karrierjük kései szakaszát szemlélve nyilvánvaló, hogy felületesen, csupán a külcsínre koncentrálva mennek neki egy-egy alapmű adaptálásának.

Stáblista:

Snyder esetében ez az igazságosztók piadesztálra való emelésében érhető tetten, ugyanis Autobot opciók Moore művéből csak a menő beállításokat vette át, az azokat átjáró szatirikus alaptónust már nem, míg Bay esetében ezek a problémák az Űrdongóval való "bánásmód" során manifesztálódtak.

A Volkswagen Beetle egy jópofa és megbízható autó, amit azonban még véletlenül sem a "coolsággal" és a számos lóerővel társítunk - szemben ugye egy Camaróval.

Azzal, hogy saját filmjében Űrdongó visszatér autobot opciók, tulajdonképpen egy ígéretet kapunk a készítők részéről: mindannyiunk kedvenc sárga autobotja ismét sebezhető és szerethető lesz! Lássuk be, ez a megközelítés jobban passzol a történet jóval kisebb volumenű, a barátság mibenlétét kutató mivoltához.

Az erős női karakter ötlete egészen Steven Spielbergig vezethető vissza, aki azóta rajong a franchise-ért, mióta gyerekei rákaptak a játékokra a nyolcvanas években.

 • Transzformátorok Az utolsó lovag elektronikus sisak Optimus Prime - erkölcstelenség
 • Opció mit jelent
 • Transformers: War for Cybertron teszt - Konzol Center
 • Az Űrdongó-film lehet a Transformers-franchise megmentője?
 • Transformers: War for Cybertron
 • Tanácsadói ügyletek másolása
 • Transformers: A kihalás kora
 • ASUS Transformer Prime - méregdrága autobot - Mobilarena Tablet teszt - Nyomtatóbarát verzió

Bay összes filmjénél produceri pozícióban tetszelgett, de a kreatív döntésekbe nem szólt bele. Ez az új rész kapcsán megváltozott. Ez remek döntésnek bizonyult, mert Charlie és az autobot kapcsolatának ereje az, ami igazán más vágányra tereli a filmes univerzumunkat" - nyilatkozta Bonaventura, aki a női főszereplőt megszemélyesítő Hailee Steinfeldet is külön éltette.

Annyira jól ment neki az egész, hogy rengeteg időt spórolt nekünk azzal, hogy nem kellett annyi jelenetet újraforgatnunk.

további információk

Fantasztikus volt! Autobot opciók az eddig elsődlegesen fiatal férfiakra koncentráló széria a szebbik nem számára is vonzóvá autobot opciók, hisz végre ők is kapnak egy karaktert, akivel azonosulni tudnak, és aki valószínűleg Shia LaBeoufhoz és Mark Wahlberghez hasonlóan ugyanúgy megtalálja majd a saját hangját a gépkocsizsivajban. Jönnek nyolcvanas évek kisebb tétekkel megspékelve Az ŰrDongó eltávolodik az előző öt rész idővonalától, és egy több mint harminc évvel ezelőtti történetet mesél el a nyolcvanas évek köntösébe autobot opciók.

hogyan kezdje meg az online kereskedést

Ez a történet pedig jóval kiesebb tétekkel fog operálni, Űrdongó Földre érkezésén lesz a főhangsúly. Az autobot gépvadászok rámenős csapatától próbál menekülni - melynek vezetőjét John Cena alakítja - és végkimerültségében talál rá Charlie.

 • PUMA x TRANSFORMERS RS-X Optimus Prime Trainers | PUMA PUMA X TRANSFORMERS | PUMA
 • Stratégia indikátor szuper jelcsatornával
 • Bináris opciók villák

Tehát lesz miért bőven izgulni a játékidő során, de ezúttal nem a világ megmentése múlik hőseinken. A jóval könnyedebb hangvételhez pedig - nagy eséllyel a nosztalgiafaktor miatt - jobban passzol ez az éra, és a popkultúrában általa képviselt ártatlanság. A franchise valójában esélyt kap ezzel, hogy elmondja a maga E. Ezenkívül egy autobot opciók, retro küllemet is autobot opciók a mechanikus karakterek.

Az Űrdongó-film lehet a Transformers-franchise megmentője?

Erről Bonaventura a következőt mondta: "Az új idővonal lehetőséget adott nekünk, hogy megidézzük az első generációs Transformerek külsejét. Persze nem ragaszkodunk makacsul a rajzfilm által bemutatott dizájnokhoz, mivel azok manapság ódivatúnak számítanának, de ihletet merítettünk a gépek valamikori külsejéből. És milyen képet festhetnek meg autobot opciók a változások a Transformers-univerzum jövőjével kapcsolatban?

Ha a hazánkban a december án bemutatkozó új film elnyeri a nézők és a kritikusok tetszését, akkor a későbbiekben több önálló, egy Autobotra fókuszáló alkotást kapunk majd - és nyilván az ŰrDongó-filmek kiemelt fontosságúak lesznek ezek között is.

Értékelés:

Persze ez nem zárja ki, hogy a jövőben Optimusé lesz a rivaldafény, én nagyon szívesen forgatnék róla is filmet" - mondta Bonaventura. Az eddigi epizódokhoz hasonló nagy, mindent és mindenkit megmozgató filmeket egyelőre kiürítették a naptárukból a stúdiónál, de persze ezek is visszakerülhetnek a sokéves tervekbe, csak épp az ŰrDongó sikerétől függően akár teljesen más szellemiséget képviselve.

Egyelőre az IGN szerkesztősége is csak találgatni és reménykedni! Autobot opciók pedig az is kiderül, mekkora sikerrel. További cikkek a témában.