Bitcoin ATM


 • A BlockChange egy új szereplő a hazai piacon, a pénzváltásban viszont 30 éve jelen vannak.
 • Bitcoin ATM Budapesten - Bitcoin Árfolyam
 • Opciós kereskedési technológia
 • Gyors kereset, amikor pénzre van szüksége
 • Mérföldkő: átlépte a 10 ezret a Bitcoin-ATM-ek száma
 • Válasszuk ki hogy előre láthatólag mekkora összegért fogunk vásárolni!
 • Mérföldkő: átlépte a 10 ezret a Bitcoin-ATM-ek száma • CoinColors
 • A CoinCashnek Budapesten már 10 helyen található Bitcoin automatája.

Először megkérdezte, körülbelül mennyi forintnak megfelelő bitcoint akarok eladni. Ha ezer forint alatti opciót választjuk, akkor csak telefonszámot fog kérni külföldi szám is jó.

bitcoin ATM

Ha 50 ezer forint, vagy az alatt veszel ki, akkor még a telefonszám sem kötelező! Küldött egy SMS kódot a megadott telefonszámra, azt be kellett írni a gépbe.

bitcoin ATM

Majd kinyomtat egy papírt, amin rajta van a QR kód. Erre el kell küldeni az eladni kívánt bitcoin pontos összegét, én a bread wallet-et használtam, a QR kódba már benne van a pontos összeg, így csak be kell bitcoin ATM az okostelefonunkkal és a küldés gombra nyomni! A fee-re figyeljünk, mert nem minden walletnál jó automatikusan!

bitcoin ATM

Majd várni kellett 1 confirmation-t, kb. Miutána beolvasta a szelvényt, kérte megint a telefon számot és küldött egy sms kódot. A kód beírása után már ki is adta a készpénzt.

bitcoin ATM

A készpénz bitcoin-ra váltása, vagyis a bitcoin vásárlás hasonlóan zajlik csak fordítva és egyszerűbb, mivel nem kell várni az ATM mellett, hiszen ők küldik el a bitcoint a mi címünkre, amely egy idő bitcoin ATM megérkezik.

Annyi a különbség, hogy mi helyezzük be a készpénzt a gépbe és a telefonunkon kell bemutatni az ATM-nek a tárcánk QR kódját, amelyre a bitcoint fogja küldeni.

Milyen városban található Bitcoin ATM?

Kipróbáltuk a Budapesti Mr. Coin-os Dob utcai bitcoin ATM-et is! Elvileg külföldi telefonszámot is elfogad. Majd ezt a kódot be kellett írni a gépbe.

Utána ki kellett választani mennyi pénzt akarunk kivenni. Majd mutatott egy QR kódot, amire fizetni kellett a bitcoin-t.

bitcoin ATM

Én a blockchain. Sikeres fizetés után kiírta, hogy értesíteni fog SMS-ben telefonon, ha a tranzakció confirmálódott minimum 1 confirmation kell. Várni kell X időt, addig nyugodtan ott lehet hagyni az ATM-et, senki más nem tudja elvenni a pénzt.

 1. 12 db új Bitcoin-ATM-et indított egy magyar szolgáltató • CoinColors
 2. Bináris opciók q opton pénzkivonási vélemények
 3. Она объяснила Николь, что в ближайшие несколько часов Макс собирается разобрать сток и ей надлежит оставить убежище.
 4. Bináris opciók információ
 5. Internetes bevétel dollárban

Én kb. Fontos, hogy megfelelően magas tranzakció költséget adjunk meg a bitcoin átutalásánál, bitcoin ATM minél előbb megérkezzen bitcoin ATM ATM rendszerébe! Majd újra küld egy SMS kódot, amit csak be kell írni az ATM-be és már kint is van a pénz, alul a legalsó rekeszből adja ki! Ha bármilyen probléma merül fel az ATM használata során a bitcoin ATM support minden esetben segít nekünk megoldani a problémát!