Bitcoin koingeko, A legjobb kriptovaluta adat API megoldások ban |


Republished by Plato A vállalati ügyfelektől kezdve — mint az alapok, kereskedők és könyvelőcégek — a piaci döntéshozókig, elemzőkig, fejlesztőkig és néha a bitcoin koingeko kriptósokig sokaknak szüksége lehet kriptovaluta API-kra a munkájukhoz.

bitcoin koingeko bináris opciók megbeszélése vk

Ahogy az iparág növekszik és maturál, a kriptovaluták nyomon követésére felkínált adatok minősége is javul, mialatt az ajánlatok száma is egyre csak bővül. De hogyan döntheted el, hogy melyik a legjobb megoldás számodra?

bitcoin koingeko trendstratégia a bináris opciókról

Ebben a cikkben összeszedtük a szektor 5 legjobb kriptopiaci API-ját. Az alábbi táblázat az API-k értékelését foglalja össze: CryptoCompare A ben alapított CryptoCompare az egyik legelterjedtebb adatszolgáltató a világon, számos nagynevű ügyféllel, mint a BT, a Coinbase és a Refinitiv. Négy szintű szolgáltatást kínál — ingyenes, professzionális, céges és nagyvállalati.

bitcoin koingeko vanília opció demo számla

Ezeknek a díja Ingyenes változata mind a 80 végpontot kínálja, de a perc adatok 1 napra, az óránkénti adatok 3 hónapra vannak lekorlátozva. Ennek ellenére nagyvonalúan havi API-hívást kínál, valamint hozzáférést biztosít mind a 80 végponthoz. REST, Websocket és FIX kapcsolatokat kínál, így a csoport legjobb kapcsolódási opcióival rendelkezik, valamint kiegészítő funkciói is vannak, mint az SLA-k és a privát szerverek kínálata. Megfelelő szolgáltatást kínál nagyvállalati felhasználóknak és kereskedőknek is, mivel az adatokat képes részletes formátumokban is szolgáltatni bitcoin koingeko idejű frissítésekkel.

A szolgáltatás része a magas rendelkezésre állású ügyfélszolgálat, a kiemelt ügyfeleknek dedikált Slack csatornával. CoinMarketCap Olyan ügyfelekkel büszkélkedhet, mint a Samsung és bitcoin koingeko Coinbase, és a kriptoszektor legismertebb neveinek is a CoinMarktetCap az első olyan állomás, ahol sokan ellenőrzik kriptoeszközeik árfolyamát. Az ára az ingyenestől dollárig terjedhet havonta a Professional terv esetében, az Enterprise csomag ára pedig egyedileg kerül megállapításra. A kriptoeszközök széles választékát kínálja, és az ingyenes változat 9 végpontot kínál, míg a legdrágább t.

bitcoin koingeko 10 másodperces lehetőségek

Emellett integrációt is kínál néhány partneréhez, mint például a FCAS kriptoértékelési szolgáltatás. Az ingyenes felhasználók havonta 10 API hívást kapnak.

Ez valószínűleg elegendő a legtöbb alkalmi felhasználó számára, de sajnos nem nyújt hozzáférést a korábbi historikus adatokhoz.

Hiába van egy jó kereskedési ötletünk, ha az alapadatok amiből kiindulunk hibásak, akkor nem lehet profitot elérni. A kriptopénzek sajátosságai miatt vannak olyan kereskedési eszközök, amik csak ezen a piacon elérhetőek. Az alábbi cikkben ezeket a kereskedéshez szükséges online eszközöket tekintjük át, amik segítik, hogy jól informált döntéseket hozhassunk meg. Pont, ahogy a nagyok is teszik. Piaci kapitalizáció A piaci kapitalizáció jól ismert mutató a hagyományos értékpapír kereskedésben, de a kriptopénz piacon különösen fontos szám lehet.

A CoinMarketCap szolgáltatása azok számára is ajánlott, akik értékes adatok után kutatnak a kisebb niche tőzsdéken. A CoinMarketCap támogatása csak emailes kommunikációra terjed ki, az is csak a legnagyobb felhasználói számára.

Nomics A Nomics a csoport többi tagja közül a legfiatalabb.

A legjobb kriptovaluta adat API megoldások 2020-ban

Árértékeléseket is kínál a weboldalán a platform. A Nomics API két szintű, Free és Business az árazás nem szerepel a weboldalon csomagokat kínál, és tőzsde adatait tudja nyújtani. REST és Websocket kapcsolatot is ad egyaránt, részletes adatokkal, valósidejű frissítésekkel és tarifakorlátozások nélkül. Negatívum, hogy a 17 végpontjával a legkevesebb végpontot kínálja a fizetett ügyfelek számára, és nem tesz említést az árazásról sem a weboldalán.

Az alkalmi felhasználók számára a lehetőségek nagyon korlátozottak, csak néhány végpont érhető el, és nem lehet a korábbi historikus adatokhoz hozzáférni.

Kaiko A Kaiko egy adatszolgáltató, mely ben kezdte meg működését, és ellentétben a többi itt vizsgált 4 API-szolgáltatóval a Kaikonak nincs coin listázási része a webhelyén, kizárólag az adatszolgáltatásra összpontosít. Olyan ügyfelei vannak, mint a ChainLink és a Ledger.

bitcoin koingeko hogyan lehet bitcoinot vásárolni

A Kaiko csak a fizetős csomagokat kínál — egyhetes ingyenes próbaverzióval, majd fizetős szolgáltatással Pro és Enterprise szinteken. Mivel nem nyújt ingyenes verziót, és csak korlátozott számú tőzsdével integrált, ezért nem igazán ajánlott a kezdő vagy hobbi felhasználók számára. Másrészről viszont magas rendelkezésre állású ügyfélszolgálatot tart fenn külön Slack csatornával az Enterprise ügyfelei számára.

A részletes tick adataival és a valós idejű frissítési gyakorisággal gyors adatkapcsolatot kínál. Így ez jó választást jelent vállalati és kereskedelmi ügyfelek számára, viszont jelenleg csak 12 végpontot támogat, és 85 tőzsdére korlátozódik a szolgáltatás.

CoinGecko A CoinGecko népszerű platform a kriptoárfolyamok nyomonkövetésére. A legtöbb kriptotőzsdével van integrálva ez az API, és emellett hatalmas számú, 4 millió ingyenes hívásával a CoinGecko a bitcoin koingeko választás lehet azon felhasználók számára, akik nem akarnak ezért fizetni.

Különösen ajánlott azoknak a kutatóknak vagy adatelemzőknek, akiknek sok adatra van szükségük, vagy a kisebb tőzsdékről származó adatokat is bitcoin koingeko bevonni az elemzésbe.