Bitrix konfiguráció, Hogy lehetett volna


Megvizsgáltuk az összes adatbázist, ellenőriztük, hogy az adatok bekerülnek-e. Ellenőriztük a Bitrix 1C verziók és az 1C szoftver termék megfelelőségét.

Ellenőriztük az adatbázisok integritását, ha azok fájlok. Valószínűleg hibát észlelnek ezeknek a műveleteknek a végrehajtása során. Ezenkívül nagyon fontos emlékezni: Semmilyen esetben ne módosítsa a modellcserét. A tipikus csere finomítására tett kísérletekkel bitrix konfiguráció jövőben hatalmas számú probléma merül fel, amikor a cseremodul minden frissítését meg kell tanulmányozni, és minden alkalommal meg kell újítania az új verziót.

Mint láthatja, az 1C szoftvertermékek és a Bitrix webhelyek integrálása meglehetősen bonyolult feladat, figyelmet igényel, leggyakrabban tapasztalatokat igényel, és még mindig nem segít. Sajnos csak a fórumokon talál segítséget az olyan új hibák esetén, bitrix konfiguráció meglehetősen stabil helyettesítik a régieket. Ez az oka annak, hogy jobban szeretem magam írni a csereprogramot. De ha szükség merül fel, akkor megoldás is lesz remélem. A szakaszban Szinkronizálási beállítások  A fő adatcsere-paraméterek megtalálhatók - a Bitrixhez való csatlakozáshoz szükséges kulcsok, az összes adattípus beállításai, valamint a csere mód választása.

Most illessze be a másolt kódot a mezőbe Csatlakozási kulcs. Most a Bitrix24 portál és az 1C csatlakoztatva vannak.

  • Sokan ebben a tekintetben zavarba ejtik.
  • Sokan ebben a tekintetben zavarba ejtik.
  • "Bitrix24" - mi ez? Leírás, kapcsolat és beállítás - Más
  • A bináris opciók valóban működő stratégiái
  • Kinek alkalmas?
  • Bitrix24 - mi ez? Leírás, kapcsolat és konfiguráció

Szinkronizálási beállítások Fontos blokk - itt meghatározzuk, milyen adatokat és milyen formában szeretnénk szinkronizálni. Ügyfélszinkronizálás Először válassza ki, hogy szeretnénk-e ügyfeleket letölteni a Bitrixből. Ha szükséges, külön csoportot adjon meg az új szerződő felek számára. Blokkban Legjobb választási bitrix konfiguráció módszerek  jelölje meg az értékek sorát, amellyel az 1C ellenőrzi, hogy van-e ilyen ügyfél az adatbázisban.

Először például ellenőrizze a külső azonosítót, majd a telefont, majd az e-mail címet. Ha az ügyfelet nem találja - az 1C újat hoz létre. A következő lehetőség Távolítsa el a szerződő feleket. Ebben az esetben az 1C kliensei átkerülnek a Bitrixbe.

Ha engedélyezve van a tranzakciók vagy a bitrix konfiguráció szinkronizálása, akkor ez a jelölőnégyzet mindig aktív. Ha csak az ügyfelek egy részét szeretné kirakni - konfigurálja a választást. Töltsön fel például csak a Vevőket. A jogi személyt feltöltik társaságként, a többit kapcsolattartóként. Termék szinkronizálása Az árukkal együtt a cseremodul szinkronizálja az áruk csoportjait és tulajdonságait, valamint a mértékegységeket. Válasszon egy kullancsot Töltse le a termékinformációkatúgy, hogy az 1C-ről származó árukra vonatkozó adatok átkerüljenek a Bitrixbe.

Bitrix konfiguráció ki akarja rakni az árukat egy meghatározott szerkezettel nem mint az 1C-ben - válassza a lehetőséget A facsoportok testreszabása.

Például egy termékcsoportot akarunk létrák  feltöltve a Bitrixhez a szakaszban lépcső.

bitcoin árfolyam különböző tőzsdéken

Így egyszerűen létrehozjuk az vélemények az internetes bevételekről saját szerkezetét.

Ha létrehozott egy csoportfát, akkor csak a fák csoportjai és termékei lesznek betöltve. Vagyis a példánkban csak a csoportból származó termékeket rakodják ki bitrix konfiguráció Bitrix konfiguráció termékek szűrésének másik módja a kiválasztás létrehozása.

A termékeket paraméterek szerint választhatja ki: Tölts fel képeket és fájlokat  - válassza ezt a lehetőséget a képek és fájlok átviteléhez a termékekben. Az árak és az egyenlegek helyes kiválasztásához válassza az árlistát és a raktárt Válasszon egy kullancsot Töltse le a termékinformációkatúgy, hogy a Bitrixről származó árukra vonatkozó adatok átkerüljenek az 1C-be.

Hogyan válhatunk kompetenciaközpontjává 1c. Társult hálózat 1C-Bitrix. Hitelesített szerviz partner

Az áruk képeit és árait nem töltik le a Bitrixről az 1C-re Fiók szinkronizálása Ezen az oldalon meghatározzuk a számlák cseréjének beállításait. Mindenekelőtt meg kell jelölni a számlák állapotának megfelelőségét a Bitrixben és az 1C-ben.

a bináris opciók támogatják az ellenállási vonal indikátort

Kattintson a gombra. A csapat Töltse le a Bitrixről  Adja hozzá a Bitrix24 állapotok listáját. Mindegyikükhöz válasszon analógot az 1C-ben. Válasszon egy lehetőséget Töltse le számlákat  a számlák átvitele bitrix konfiguráció Bitrixről az 1C-re. Most jelölje meg, hogyan számozza a számlákat és meghatározza azok dátumát - automatikusan vagy a Bitrix24 adatai alapján.

A beérkezett számlák menthetők, azonnal postázhatók, vagy csak kifizetett. Válasszon egy lehetőséget a listából.

Bitrix24 Tutorial for Beginners - FREE All-In-One Project Management, Collaboration \u0026 CRM Software)

Válassza ki a fiók egységét is. Például kapcsolja össze az összes fiókot a könyveléssel. Az egyéni mezők cseréjéhez jelölje be a négyzetet.

bitcoin bejelentkezési fiók

Töltse be az egyedi mezőértékeket. Válasszon egy lehetőséget Töltse ki a számlákat  számlák átvitele az 1C-ből a Bitrixre. Adja meg a feltöltés kezdő dátumát. Szükség esetén a fiókokat szűrheti például szervezetek szerint.

Deal Sync Ezen az oldalon meghatározjuk a tranzakciók cseréjének beállításait. Mindenekelőtt meg kell jelölni a tranzakciós állapotok megfelelőségét a Bitrixben és a megrendeléseket bitrix konfiguráció 1C-ben. Nyomja meg a gombot Konfigurálja az állapotleképezést. A csapat Töltse le a Bitrixről  Adjon hozzá egy listát a rendeltetési helyekről és azok állapotáról a Bitrixből.

Minden státuszhoz válasszon analógot az 1C-ben. Válasszon egy lehetőséget Töltse fel az ajánlatokat  tranzakciók átvitele a Bitrixről az 1C-re. Most adja meg, hogyan kell számozni a tranzakciókat, és meg kell határozni azok dátumát - automatikusan vagy a Bitrix24 adatai bitrix konfiguráció.

Bitrix24 leírás. Bitrix24 - mi ez? Leírás, csatlakozás és konfiguráció. Bitrix24: használati arány

A beérkezett tranzakciók menthetők, azonnal végrehajthatók, vagy csak zárva hajthatók végre. Válassza ki a tranzakció osztályát és szervezetét is. Válasszon egy lehetőséget Távolítsa el a tranzakciókat  tranzakciók átvitele az 1C-ről a Bitrixre.

Sokan ezt zavarják. Azt mondják, hogy van egy munkaterület a Bitrix24 alkalmazásban, de nincs önmagában a vezérlési rendszer!

Szükség esetén a tranzakciókat szűrheti például szervezetek szerint. A konfigurációknak megvannak a saját cserejellemzői. Adatszinkronizálási módszer Az 1C és a Bitrix24 közötti adatcsere két üzemmódban fordulhat elő: Valós időben: az 1C vagy a Bitrix24 oldalon végrehajtott bármilyen változás megkezdi a szinkronizálási folyamatot Kézi üzemmód: az adatcserét manuálisan indítják el az 1C oldalon.

Kereset az interneten Bitrix24 integráció 1c kereskedelem menedzsment Szerintem senki sem kételkedik az integráció előnyeiben Bitrix24 és "1C: Vállalkozás", a kérdés csak az, hogyan kell ezt megtenni.

Válassza ki a kívánt módot: Ön kifejlesztett egy online áruházat a Bitrix-en. A fejlesztés során létrehozta az összes szükséges tulajdonságot, és a katalógust kitöltötte demoárukkal.

"Bitrix24" - mi ez? Leírás, kapcsolat és beállítás

Csak a valódi könyvtárat kell letölteni az 1C-ből - ez azt jelenti, hogy még sok munka van. Gondoskodnunk kell arról, hogy az összes szükséges adatot feltöltsük és a megfelelő helyre feltöltjük. Ellenkező vanília opció demo számla a projektet hozzá kell igazítania az 1C adatszerkezetéhez.

Bitrix konfiguráció integráció kérdése minden többé-kevésbé nagy online áruházban felmerül. A fejlesztőknek, nem csak a kezdőknek, gyakran nehéz megérteni, hogyan működik a megosztási mechanizmus. A hasznos információk szétszórtan vannak az interneten, kényelmes lesz egy helyen gyűjteni.

Bitrix24 - mi ez? Leírás, kapcsolat és konfiguráció

A cikk célja Röviden ismertesse a csere főbb jellemzőit és annak működési algoritmusát; Linkek biztosítása hivatalos és egyéb hasznos forrásokhoz; Válaszoljon a gyakran feltett kérdésekre; Tisztázza, hol kezdje el az integrációt, és hogyan tudja azt sikeresen befejezni. Szabványos csere az 1C-Bitrix és az 1C között A Bitrix beépített funkcionalitással rendelkezik az 1C-vel történő cseréjéhez, így minden csere pár kattintással konfigurálható. Mint ilyen, a csere nagyon gyors és egyszerűen beállítható, csak gyakran szinte mindig ezzel nem ér véget, mivel nem minden adatot töltöttek le az 1C-ről, vagy nem töltik le ott ideértve az 1C-ben bitrix konfiguráció módosítások miatt.

Mit tehet egy rendszeres cseremechanizmus? Importáljon termékkatalógust az 1C-től a webhelyre; Árukatalógus exportálása a bitrix konfiguráció 1C-ben; Megrendelések exportálása a helyszínről 1C-ben; Megrendelések importálása az 1C-ből a webhelyre; Könyvtárak nagybetöltési információs blokkok importálása az 1C-ből a webhelyre.

A termékadatokat a következő fájlokban továbbítják a webhelyre import. Ugyanazok az import. Ebben az esetben a fejlécet csak a bitrix konfiguráció kezdetén dolgozzák fel. A megrendelésekkel bitrix konfiguráció információkat a következő fájlokban továbbítják a webhelyre dokumentumok.