Bitstamp Twitter, A Bitstamp kriptotőzsde mostantól megköveteli az ügyfélazonosítást


A Bitstamp digitális kriptotőzsde a hírek szerint nem engedélyezi a holland felhasználóinak a kriptovaluta kifizetést külső tárcákba anélkül, hogy először ne igazolják, hogy rendelkeznek a fogadó címmel.

befektetőt keres bináris opciókra stratégiák opciókat használva

Az engedélylistára való felkerülés a követelménye, hogy a kifizetés megtörténjen. Yes, this is real.

csatorna stratégia bináris opciókhoz kereskedési stratégiák

People in the Netherlands now have to KYC their withdraw addresses. A holland törvényalkotók novemberében dolgozták ki ezeket a törvényeket, és 12 hónappal később léptek hatályba. Novemberben a Bitconic holland székhelyű Bitcoin-tőzsde tájékoztatta felhasználóit, hogy be kell tartaniuk a kifizetésekkel kapcsolatos új ellenőrzési intézkedéseket.

bináris opció opcióbit az opció időértékének bomlási sebessége

Csatlakozz Magyarország legaktívabb kriptovaluta közösségéhez! Nem arat osztatlan sikert a Bitstamp új követelménye A Bitstamp felhasználói kritizálták az új szabályozásokat. A Coinbase vezérigazgatója, Brian Armstrong annak idején komoly aggodalmát fejezte ki online a Mnuchin által javasolt, saját magunk által üzemeltetett kriptotárcákról szóló rendelet miatt.

hogyan lehet bináris opciókkal kereskedni lapos stratégia bináris opciókban

Bitstamp Twitter kriptósok gyülekezőhelye. Kövess minket Telegrammon!

kereset az interneten 1-től mi a trendvonal a statisztikában

Bitstamp Twitter Netherlands implemented these laws 2 weeks ago. You now have to screenshot your wallet when withdrawing bitcoin from Dutch exchanges, easy but annoying.

Make sure you vote people in power that protect property rights and bitcoin, and remove people who don't protect freedom.

trendvonal értéke pénzt csak keresni