Indítási lehetőség


A Csökkentett mód olyan diagnosztikai mód, mely lehetővé teszi a Windows alapvető illesztőprogramokkal történő használatát.

Belépés a Csökkentett módba a Windows rendszeren kívülről

Ha problémákba ütközik a Windows rendszeren, akkor a csökkentett módban történő újraindítás lehetővé teszi a munka folytatását és a hibaelhárítást. A Csökkentett mód funkció telepít semmilyen szoftvert. Csökkentett módban a Windows felülete máshogy jelenhet meg, mivel a csökkentett mód alacsony grafikai szintet használ a megjelenítéshez. Továbbá a képernyő négy sarkában a Csökkentett mód felirat indítási lehetőség.

Belépés Csökkentett módba Windows operációs rendszerben Válassza ki az operációs rendszert a csökkentett módba történő belépéssel kapcsolatos lépések megtekintéséhez. A használt operációs rendszertől függően válassza az alábbi eljárások egyikét: Windows  Keressen rá és nyissa meg az Helyreállítási beállítások elemet.

Indítási elemek és nem Microsoft szolgáltatások letiltása

Windows 8: Keresse meg és nyissa meg a PC beállítások elemet. Kattintson a Frissítés és helyreállítás ehetőségre, majd kattintson a Helyreállítás elemre.

A Speciális indítás alatt kattintson az Újraindítás most lehetőségre. Kattintson a Hibaelhárítás elemre. Kattintson a Speciális beállítások elemre. A használt operációs rendszertől függően válassza az alábbi eljárások egyikét: Windows  Kattintson a További helyreállítási lehetőségek megtekintése, majd az Indítási beállítások elemre.

trendvonalak a statisztikában Bináris opciók tanulságai

Windows 8: Kattintson az Indítási beállítások gombra. Kattintson az Újraindítás gombra. A számítógép újraindul, és egy újabb Indítási beállítások képernyő nyílik meg, amelyen különböző indítási beállítások szerepelnek. Válassza ki a kívánt csökkentett módot az Indítási beállítások menüből: Nyomja le az F4 billentyűt a Csökkentett mód indítási lehetőség. Csökkentett módban a Windows a lehető legkevesebb illesztőprogramot és szolgáltatást indítja el.

hogyan lehet online stabilan pénzt keresni bináris opciók kereskedése az

Indítási lehetőség le az F5 billentyűt a Csökkentett mód hálózattal lehetőség választásához. Nyomja le az F6 billentyűt a Csökkentett mód parancssorral lehetőség választásához. Jellemzően csak az informatikai indítási lehetőség használják ezt a módot. Jelentkezzen be a számítógépre a fiókja nevével és jelszavával. Nem tud bejelentkezni másik módszerrel, például személyes azonosítószámmal PIN vagy ujjlenyomat-olvasó használatával.

A számítógép Csökkentett módban indul el.

Windows trükkök és leírások

A hibaelhárítás befejezése után lépjen ki a Csökkentett módból a Start gomb lenyomásával. Kattintson a Kikapcsolás, majd az Újraindítás elemre.

mc 60 másodperces opciók aki pénzt keres bináris opciókkal

A számítógép a szokásos módon indul. Belépés a Csökkentett módba a Windows rendszeren kívülről Ha a Windows rendszer indítása nem sikerül megfelelően, a rendszer rákérdezhet helyreállítási mód használatára.

Indítási elemek és szolgáltatások visszaállítása

Ha ez történik, megjelenik a Válasszon egy lehetőséget képernyő. Ha nem jelenik meg a Válasszon egy lehetőséget képernyő, állítsa le a számítógépet.

Kapcsolja be a számítógépet, és nyomja le az Esc gombot többször egymás után, amíg az Indítási menü meg nem nyílik. Indítsa el a rendszer-helyreállítást az Indítási lehetőség billentyű lenyomásával, majd az alábbi lépések segítségével nyissa meg a Windows rendszert csökkentett módban.

Az msconfig ablak Általános lapja

Ha a rendszer kéri, válassza ki a billentyűzetkiosztást, majd a Válasszon egy lehetőséget képernyőn kattintson a Hibaelhárítás lehetőségre. Kattintson az Indítási beállítások gombra. Ha az Indítási beállítások opció nem jelenik meg, kövesse a Belépés a csökkentett módba az indítási beállításokhoz való hozzáférés nélkül részben található lépéseket.

Amikor a rendszer rákérdez, válassza indítási lehetőség billentyűzete nyelvét, majd jelentkezzen be egy rendszergazdai jogosultsággal rendelkező fiókkal. A számítógépen megnyílik az asztal Csökkentett módban. Belépés a csökkentett módba az indítási beállításokhoz való hozzáférés nélkül Bizonyos esetekben az Indítási beállítások lehetőség nem jelenik meg.

Nyissa meg indítási lehetőség Windows rendszert csökkentett módban a parancssor használatával. Indítson rendszer-helyreállítást az F11 lenyomásával. Amikor a rendszer rákérdez, válassza ki a billentyűkiosztást.

Megjelenik a Válasszon egy lehetőséget képernyő.

Indítási elemek, szolgáltatások letiltása | Windows

Kattintson a Parancssor lehetőségre a parancssori indítási lehetőség megnyitásához. Előfordulhat, hogy a folytatáshoz ki kell választania indítási lehetőség fiókját, és meg kell adnia a jelszavát. Gépelje be a kívánt csökkentett módhoz tartozó parancsot. Az információt pontosan gépelje be. A művelet sikeresen befejeződött üzenet jelenik meg a parancs helyes megadásakor.

általában gazdasági naptár profit bináris opciók legjobb stratégiák a bináris opciókkal való munkához

Zárja be a parancssor-ablakot a jobb felső sarkában található X gombra kattintva. Válassza a Pénzt online ötleteket lehetőséget, és jelentkezzen be a Windows rendszerbe fiókja nevének és jelszavának megadásával.

legjobb bináris opciós stratégiák áttekintése egy opció pénzügyi eredménye

Kilépés a csökkentett módból A legtöbb esetben a számítógép újraindításával kiléphet a csökkentett módból. Ha parancssor használatával lép be a csökkentett módba, a számítógép újraindításával nem lép ki a csökkentett módból. Tekintsen indítási lehetőség egy videofelvételt arról, hogyan kell kilépni a Csökkentett módból Windows 8 rendszerben Indítsa újra számítógépet, és nyomja le többször az Esc indítási lehetőség, amíg meg nem indítási lehetőség a Rendszerindítási beállítások.

Ha a rendszer kéri, válassza ki a billentyűzete nyelvét. Válassza a Tovább lehetőséget.