Jósolt bitcoin, Peter Brandt $-t jósol, de hamarosan $-ra is benézhetünk | Kripto Akadémia


Megosztom Petert Brandt, a jósolt bitcoin népszerű árupiaci szakértő új jósolt bitcoin ingyenesen megosztotta a nagyközönséggel, a lényegi meglátásaiból szemezgetünk. Brandt már az elején leszögezte, hogy ő jósolt bitcoin abban a narratívában, miszerint a Bitcoin hosszú távon Bitcoin bullish trend Nagykép: a Bitcoin történelmi bikatrendben mozog, aminek kétféle lehetséges értelmezése lehet Az első grafikonján a bitcoin árfolyama látható, egészen a kezdetektől.

jósolt bitcoin

Brandt végigvezeti, hogy folyamatosan magasabb csúcsokat és magasabb aljakat írt le az árfolyam — ami rendkívül bikás szcenárió. Ez a trend viszont nem sokáig folytatódhat ilyen szépen: az árfolyam az elkövetkező időszakban az alsó trendvonal alá eshet.

A fenti logaritmikus grafikont kétféleképpen tudná Brandt értelmezni. A párhuzamos csatorna alsó trendvonala olyan fontos szint, hogy arról Brandt azt mondta, hogy a legnagyobb bikákat is kirázná a piacról.

jósolt bitcoin

Van egy bikás értelmezése is a fenti grafikonnak: Nagykép: hamarosan bikás! Akkor maradhat bikás az ár, ha az említett több éves csatorna alját nem töri meg az árfolyam, hanem megpattan róla.

jósolt bitcoin

Az árfolyam a közel hat hónapos medvés csatornából kitörő új parabolikus emelkedés hoz, ez pedig már rövid távon is újra beindítaná a bikapiacot. A Discord szerverünkön fent vagy már? A piac minden rezdülését élőben figyeljük a kereskedőinkkel és az ország legnagyobb kriptós közösségével.

jósolt bitcoin