Kereskedő csónak


kereskedő csónak

Olyan motort keres, mely időtálló, de értékálló is egyben? Akkor ne is keresgéljen tovább. A PrimeStart indítás, nagy teljesítményű generátor és a Yamaha széles tartományú szervo felhajtó és kiegyenlítő rendszere számos olyan tulajdonságot is tartalmaz, amelyek biztosítják, hogy ez a két motor napjaink egyik legsokoldalúbb és egyúttal legfelhasználóbb barátnak számító kereskedő csónak közé kereskedő csónak.

kereskedő csónak

A masszív, 8 fogas körmös kapcsoló egyenletes váltást és hosszú élettartamot garantál — a speciális motorburkolat pedig még hatékonyabban gyűjti össze és vezeti el a vizet. Számos egyéb egyedülálló funkció teszi élvezetessé ennek az új motornak a használatát, többek között a trimmelhető fordulatszám-vezérlés, a kereskedő csónak tartományú motoremelő és -döntő rendszer, illetve a Yamaha opcionális Y-COP távirányítható biztonsági rendszere. Ha fenomenális teljesítményt és gyorsulást, illetve tiszta, csendes, gazdaságos működést, akkor ne keresgéljen tovább.

Kereskedő csónak Yamaha egyedi, üzemanyag gazdaságos EFI rendszerének, a mikroprocesszoros ECU-nak, VCT-nek Változtatható Szelepvezérlés valamint a kartellgázt elégető technológiának és zajcsökkentő rendszerének köszönhetően a válasz kézenfekvő. A Yamaha legendás megbízhatósága, időtállósága már alap kritériumokként szerepelnek, de más előnyei is vannak ezen modelleknek; a kifinomult diagnosztikai rendszer egy egyszerű számítógépes csatlakozó segítségével lefuttatja a motor használatára, teljesítményére vonatkozó valamennyi információt, mely egyben megkönnyíti a motor karbantartását, szervizelését is a Yamaha szervizben.

Mint valamennyi EFI motor től, az F, FC kereskedő csónak F is rendelkezik Yamaha hálózati rendszerrel, azaz bátran válogathat a Yamaha legújabb digitális műszerei közül.

kereskedő csónak

Az FC kisebb tengellyel és alacsony, valamint közepes fordulatszám tartományban nyújtott nagyobb nyomatékkal a sportos hajókhoz kiváló választás. YAMAHA F Mostanáig az F az egyik leglenyűgözőbb, műszakilag továbbfejlesztett 4 ütemű technológiával rendelkező motor volt, kiemelkedő gyorsulással, teljesítménnyel, nyomatékkal.

kereskedő csónak

Nem is beszélve a felső sebességhatárról vagy az üzemanyag fogyasztásáról Ám most a legújabb F még inkább szerethető. A kereskedő csónak testvéreihez hasonlóan ennek az egyenletesen teljesítő, csendes, erős, megbízható motornak az ellenőrzése egy gombnyomásra megtörténik a vadonatúj Yamaha elektromos gázadagoló és váltó rendszer segítségével.

Csak egy gombnyomás, és már indulhat is!

Az egyenletes kifejezés nem elég jó a rendszer leírására, mely minden kétséget kizáróan sokkal jobb és nyugodtabb hajóst farag Önből. Mindkettő olyan kiváló teljesítményt és egyenletes, kereskedő csónak működést biztosít, amilyet a mai, modern hajótestek igényelnek. A tisztább teljesítményt és maximális hatékonyságú üzemanyagfogyasztást az elektronikus üzemanyag-befecskendezési rendszerrel EFI éri el.

A digitális vezérlési technológiával pedig kiválóan irányítható a motor.

FŰKE Yacht Kft. által gyártott motorcsónak típusok:

Az F és F motorok fantasztikus formatervezésű burkolattal rendelkeznek, így sok elismerő pillantást váltanak ki kikötéskor - vagy száguldás közben.

A legjobb teljesítményt nyújtó kereskedő csónak yachttulajdonosok, és professzionális hajósok egyaránt vásárolják. Minden Yamaha gyártmányú motor a Yamaha hajómotor-technológiáját, motorfelépítését, beszívó és kipufogórendszerét alkalmazza.

  • Pénzt keresni bónuszokkal
  • Kereskedők | HondaMarine
  • A legjobb árakhoz és hírlevélre kérjük itt regisztráljon!
  • Bayliner - motorcsónak, motoros hajó, elektromos hajó

A hatékony működést a számítógépvezérlés biztosítja, amely figyeli az üzemanyagkeveréket, az égés hatékonyságát és a karbantartási időszakokat.

A Yamaha hajómotorjai ráadásul a legjobb teljesítményt, nyomatékot és kezelhetőséget biztosítják, és ezenfelül környezetbarát módon működnek a Yamaha tiszta égést biztosító technológiáival.

kereskedő csónak

Az FT modellek speciális verziók, új alapokra fektetik a teljesítmény kérdéskörét, egyúttal csökkentik a zajt, vibrációt és üzemanyag fogyasztást. Vitorlás- halász és munkahajók kamatoztatják a Yamaha szabadalmaztatta dupla tolóerejű hajócsavarok nyújtotta tolóerőt előre és hátramenetben egyaránt.

kereskedő csónak

Ezáltal könnyen irányíthatóak kereset opciókkal nagy erőkifejtésre képesek a vízen. Az FT 50 és FT nál nagy hajócsavart és speciális áttételi arányt alkalmaznak, illetve Yamaha EFI rendszerrel rendelkeznek, ami biztosítja a tiszta, gazdaságos és megbízható teljesítményt.