Megbízható lehetőségek


Az exkluzív, előnyös árak mellett ez magában foglalja a viszonteladók támogatását, a személyre szabott megoldásokat, a gyors szállítást és a rugalmas fizetési lehetőségeket.

megbízható lehetőségek

Hirdetés Az Alzát legtöbben a végfelhasználók megbízható internetes webáruházaként ismerik, megbízható lehetőségek évről évre egyre nő a B2B vásárlói kör jelentősége. Az Alza Magyarországon már számos hazai és külföldi vállalat bizalmát elnyerte közigazgatási intézmények, helyi önkormányzatok, iskolák és egyetemek mellett. Kis túlzással állíthatom, hogy a tisztítószerektől a kényelmes ergonomikus székeken át a high-tech készülékekig mindent biztosíthatunk számára.

A vállalatok körében egyre nagyobb népszerűségnek örvend meglepni munkavállalóikat Alza levásárolható ajándékutalvánnyal vagy kedvezményprogram tagsággal. Hasonlóan közkedvelt az elektronikai készülékek kölcsönzése, amely nemcsak a hagyományos mobiltelefonokat és laptopokat foglalja magában, hanem 3D nyomtatókat, nagy teljesítményű számítógépeket, monitorokat és más termékeket is.

megbízható lehetőségek

Az Alza különösen az oktatási intézményeknek ajánlja a kimondottan a tanításhoz alkalmas termékeinek kölcsönzését — az oktatási segédeszközöktől a sportfelszereléseken át az elektronikai termékekig. Az ügyfelek számíthatnak a gyors kiszállításra és az adminisztrációs folyamat támogatására, utóbbihoz hozzátartozik a közbeszerzés és a szolgáltatási keretszerződés is.

megbízható lehetőségek

A B2B program mellett az Alza kedvező programokat megbízható lehetőségek a külföldi nagykövetségeknek, illetve a diplomáciai képviselet résztvevőinek, az ügyvédek és ügyvédi irodák számára, a lista pedig hamarosan tovább bővül.