Mágnes opciók. Cellara Mágneses Autós Telefontartó - Fekete


mágnes opciók

Levegő lefúvatás: kis forgácsok, tapadás gátló készülék Forgácslehúzó rúd: rugalmas, kusza forgácshoz Változtatható sebességhez: csökkentett hűtő folyadék eltávolítás A Turbo Magnetic forgácskihordó kifejezetten több funkciós gépekhez lett tervezve kis méretű fémes forgács eltávolítására. A Turbo Magnetic egy rendkívül erős rozsdamentes acél mágnes opciók rendelkezik az extrém kopásállóság és a hosszú élettartam érdekében.

mágnes opciók

Minden mozgó részegység a forgácskihordó szigetelt belsejében található, így nincs kitéve a megmunkálási anyagokkal való találkozásnak. A szállítószalag automatikus feszítésű. Önkenő pálya Nincsen olyan olaj a forgácskihordóban, ami elfolyva keveredhetne a hűtőfolyadékkal.

mágnes opciók

Csökkentett hűtőfolyadék veszteség Egy változtatható sebességű hajtás AC Inverterrel található minden alap modellben a forgácskihordás maximalizálására, valamint a hűtőfolyadék veszteség minimalizálására. Könnyen cserélhető mágnesek Az Mágnes opciók forgácskihordó alkatrészei, mint az egyedi mágneses szegmensek könnyen és gazdaságosan cserélhetők, amennyiben a forgácskihordó véletlenül megsérülne. LNS speciálisan kialakított vezetőlécet használ, nehogy a kusza forgácsok a szalagon maradjanak, csökkentve ezáltal a rendszer elhasználódását, és növelve a rendszer hatékonyságát.

A kábelt mágnes rögzíti, csak arra kell ügyelned, hogy a kábel pereme illeszkedjen a sportóra aljzatához pirossal jelölve. Eltarthat egy ideig, amíg a töltést jelző animáció megjelenik a kijelzőn. Javasoljuk, hogy az óra használatának megkezdése előtt töltsd fel az akkumulátort. Lásd az Akkumulátor fejezetet az akkumulátor töltésére vonatkozó információkért.

A forgácskihordó csatorna fedelének a magassága szabályozható speciális alkalmazásokhoz. A szalagra mágnes opciók kefék tisztán tartják a forgácskihordó alját fordulatonként legalább kétszeri tisztítással a fogazott lemezek pedig a kusza, nagyobb darab forgácsok eltávolításáról gondoskodnak.

mágnes opciók

Kopásálló felépítés A speciális kopásálló anyag használata az arra érzékeny helyeken, mint a felső, és binex bináris opciók mi ez hajlatokban. A szíj görgők, és a csuklópánt csapjai keményítettek, ezáltal a legnagyobb igénybevétel esetén is biztosított a hosszú élettartam.

mágnes opciók

Különféle szíjak A leghatékonyabb forgácseltávolításhoz, és folyadék leszűréshez a hevederek nagy választéka kapható: bordás valamint perforált.

Mágnes található a forgácskihordó vázon belül Nagy ellenálló képességű rozsdamentes acél csúszópálya lépjen kapcsolatba velünk Visszahívás kérés Hozzájárulok az üzenetem elküldése során megadott személyes adataimnak az Adatkezelési tájékoztató ban meghatározott célból és ideig történő kezeléséhez.

mágnes opciók