Opció objektum. Több objektum kiválasztása


opció objektum

Míg az olyan módszerek, mint az elemszintű célzás, a biztonsági szűrés vagy a WMI-szűrés, gyakorlatilag jobban biztosíthatják a házirend hatókörét, az adminisztrátornak azt is tudnia kell, hogy a GPO-t a Windows átruházási opciójával blokkolhatja. Ez nem a legjobb módszer a GPO-kizárás létrehozására, mivel az átruházás opciójának valójában a célja volt biztosít vagy megtagadhatja valakit, hogy tegyen valamit a GPO-val.

Ennek az információnak a megismerése azonban hasznos lehet, különösen a GPO-örökség elhárításakor.

opció objektum

A GPO letiltása a delegálási opcióval a Windows rendszerben Ebben a forgatókönyvben egy vállalat telepítette a tartományvezérlőt a Windows Server R2 rendszerre.

Az informatikai biztonsági követelményeknek ezt a politikát alkalmazniuk kell minden alkalmazottra, kivéve az ideiglenes alkalmazottakat.

Következtetések

Az alábbiakban látható a lépésről lépésre a GPO blokkolása a Delegálás opcióval a Windows rendszerben: 1. Nyissa meg a opció objektum lehetőséget A Csoportházirend-kezelő konzolban válassza ki a házirend nevét a bal oldali ablaktáblán.

A jobb oldali ablaktáblán kattintson a Delegálás fülre az aktuális konfiguráció megtekintéséhez. Biztonsági csoportok hozzáadása A Delegálás ablakban kattintson a bal alsó sarokban található Hozzáadás gombra.

opció objektum

Megjelenik egy felugró ablak, írja opció objektum a biztonsági csoport nevét, és kattintson a Nevek ellenőrzése gombra a megerősítéshez. Ezután kattintson az OK gombra. Egy másik előugró ablak jelenik meg, erősítse meg a csoportnév helyességét, és hagyja az opció grafika olvasási engedélyt a későbbiekben módosítjukmajd kattintson az OK gombra a megerősítéshez.

opció objektum

Vegye opció objektum, hogy a biztonsági csoport most felkerült opció objektum Delegálási listára olvasási engedéllyel. Módosítsa az engedélyt Még a Delegálás ablakban kattintson a jobb alsó sarokban található Speciális gombra.

Elfedés, elrejtés

Kattintson az OK gombra a megerősítéshez, válaszoljon Igen gombra a megjelenő figyelmeztető üzenetre. Figyelje meg a konzolon, hogy a csoport most egyéni engedéllyel rendelkezik.

Ily módon sikeresen kizártuk az ideiglenes alkalmazottakat a Globális felhasználói politika. Következtetések A Delegálás opció használható a GPO blokkolásáraattól kezdve, hogy egy adott célra alkalmazzák.

  1. A legjövedelmezőbb internetes bevétel
  2. Bináris opciós iparági hírek
  3. A bináris opciók mennyisége és szintje
  4. Ani opció vélemények
  5. A megadási opcióknál deaktiválja a Plusz azonos objektumok opciót.

Ne feledje, hogy a megtagadási engedély elsőbbséget élvez az engedélyezéssel szemben. Ezt tudva, a rendszergazda mindig ellenőrizheti a házirend-objektum Delegálás lapját, amikor a GPO-probléma elhárítását végzi.

opció objektum

Gyakran ezt a módot alkalmazzák olyan házirend-objektumokon, amelyeket a régebbi tartományvezérlőről migrálnak, és amelyek problémát okozhatnak a házirend hatókörében. A házirend-delegálás opció használata a GPO hatókörének szabályozásának alternatív módja lehet.

Ez a funkció csak meghatározott moduláris csomagokban érhető el. A projekt nem írásvédett. Ebben a párbeszédablakban határozza meg a revíziójelölések megjelenítésének beállításait.

Sokkal inkább javasolt más módszerek használata, mielőtt úgy dönt, hogy blokkolja a GPO-t a Delegálás opcióval a Windows rendszerben.