Opciók kódolása, Kódolás az x codec-kel


opciók kódolása

A fiókszintű PIN-kód kezelése A cikk tartalmának megtekintéséhez ki kell választanod egy országot. Ha már beállítottál egy PIN-kódot a fiókodhoz, a PIN-kóddal külön-külön is zárolhatod az egyes profilokat, vagy beállíthatsz egy PIN-kódot a meghatározott tartalmak fiókszintű korlátozásához.

Az egyes profilok zárolása különálló PIN-kódokkal A fiókhoz tartozó egyes profilok zárolásához a szülői felügyeleti funkció legújabb verziójára opciók kódolása szükség.

Az importálási beállítások kiválasztása a Mac gép Zene alkalmazásában Ha CD lemezről importál dalokat a Zene alkalmazásba, akkor a dalok úgynevezett kódolási formátum hangfájl-formátumba lesznek konvertálva.

A legújabb verzió lehetővé teszi a fiókhoz tartozó opciók kódolása számára megtekinthető tartalmak testreszabását, és bizonyos profilok PIN-kóddal történő lezárását. Megjegyzés: Ha egyszer már frissítetted az egyes profilokra vonatkozó szülői felügyeleti beállításokat, a továbbiakban nincs lehetőség visszatérni a teljes fiókra vonatkozó PIN-kód használatára.

A meglévő PIN-kód el lesz távolítva a fiókodból.

opciók kódolása

Fiókszintű Opciók kódolása használata Ha jelenleg egyetlen szülői felügyeleti PIN-kódot opciók kódolása az adott korhatár-besorolás feletti vagy tetszőlegesen kiválogatott műsorok megtekintésének fiókszintű korlátozására, mostantól az egyes profilokhoz külön-külön is meghatározhatod a kívánt beállításokat.

Válaszd ki a Szülői felügyelet opciót a Fiókodbanha szeretnéd megtudni ennek a módját.

Részvényvásárlás opció kiírással

Ha továbbra is egyetlen PIN-kódot szeretnél használni, ne frissíts a szülői felügyelet legújabb verziójára. A rendszer a szülői felügyeleti beállításokban meghatározott korhatár-besorolásnak megfelelően fel fog szólítani a PIN-kód megadására. A fiókra továbbra is az eddigi korhatár és műsor szerinti korlátozások lesznek érvényesek.

opciók kódolása

Megjegyzés: A korlátozott korhatár-besorolási szintek vagy a PIN-kód módosításához át kell térned az új profilszintű felügyeletre. Ha módosítod a beállításokat, és egyedi szabályokat állítasz be az egyes profilokhozaz eddigi PIN-kódodat eltávolítjuk a fiókodból. Megjegyzés: Elképzelhető, hogy a módosított beállítások aktiválásához frissítést kell végezned az eszközön.

  • Boldog kereskedési nap hírei
  • Önálló tanulmányi rendszer a kereskedéshez
  • Súgóútmutató | Rendszerbeállítások - Gyermekzár
  • Gyors kereset azonnali visszavonással
  • Samsung Galaxy A5 - PIN-kód használatának be- vagy kikapcsolása | Vodafone Magyarország
  • Bármilyen SIM-kártyán kikapcsolhatom a PIN-kód?
  • Gyermekzár Megjegyzés A beállítható opciók a helyzettől függően változnak.
  • Következő

A frissítéshez: — Válts másik profilra, majd válts vissza. Ahhoz, hogy kihasználhasd a Netflix szülői felügyelet opciójának minden előnyét, győződj meg róla, hogy a szülői felügyelet legújabb verzióját használod. Ajánlott cikkek.