Opciók megnevezése, Csatlakozópont-megnevezések átvétele


hírkereskedelem titkai

Varázsló-opciók mezői Megjegyz. Ez a témakör az ablakban szereplő olyan mezőket és egyéb elemeket írja le, amelyek használata nem magától értetődő vagy kiegészítő információkat igényel. Utasítás vége.

Új felszólítási futás indítása vagy Mentett felszólítási futás betöltése Itt választhatja ki, hogy új adatokat szeretne megadni a varázsló futásához, vagy egy előzőleg már definiált és mentett varázslót szeretne futtatni. Keresés Egy elmentett felszólítási futást kereshet meg, annak teljes vagy részletes nevének beírásával.

nyisson meg egy weboldalt a bináris opciók megnyitásához

Az SAP Business One megjeleníti a megadott keresési paramétereknek megfelelo elso felszólítási futást. Felszólítás megnevezése Az elmentett felszólítási futás megnevezése. Dátum Az elmentett felszólítási futás létrehozási dátuma. Státus A felszólítási futás állapota: Elmentett paraméterek — még nem hajtotta végre a felszólítási futást, és az SAP Business One még nem hozta létre az ajánlásbeszámolót.

mutató nélküli stratégia a napi grafikonokon

Javasolt — az SAP Business One létrehozta az ajánlásbeszámolót, de nem hajtotta még végre a felszólítási futást. A rendszer tervezetként menti el. Részben végrehajtva, még nem kinyomtatva — az SAP Business One mentette a felszólítási futást, és felszólító leveleket hozott opciók megnevezése.

információs portál az interneten történő pénzkereséshez

Végrehajtott, de még ki nem nyomtatott varázsló — az SAP Business One végrehajtotta a felszólítási futást, de még nem nyomtatta a felszólító leveleket. Végrehajtva és kinyomtatva — az Opciók megnevezése Business One végrehajtotta a felszólítási futást, és kinyomtatta a felszólító leveleket. További információk.

bináris opció turbó módban