Opciók mágnes


opciók mágnes

Regisztráljon most 3 egyszerű lépésben, és 15  termék közül válogatva vásárolhat. Értékesítés csak vállalkozások részére.

Emlékezzen rám Ennek a funkciónak az aktiválásával ügyfél- és partnerszámát titkosítva, sütiként tároljuk az Ön tárhelyén.

Csak akkor ajánljuk ennek a funkciónak a használatát, ha Ön az egyetlen használója ennek a számítógépnek, táblagépnek vagy okostelefonnak. Általánosságban opciók mágnes ajánljuk, vásárlás után mindig lépjen ki.

opciók mágnes

További információk a sütikről ld. Ügyfélszámát a Würth-számlákon, a szállítóleveleken vagy a megrendelés-visszaigazolásokon találja meg az első oldal jobb felső sarkában. Hétfőtől péntekig, Hétfő — Péntek: — Ünnepnapokon nem.

opciók mágnes

Ha még nem ügyfelünk, itt elvégezheti az internetes regisztrációt — csupán néhány lépés, és kész is. A megadott adatok ellenőrzését és jóváhagyását követően azonnal látni fogja a termékek árát, és leadhatja rendelését.

Ha a mutatót egy tárgyraszter hely fölé mozgatja, az AutoSnap megjelenít egy jelölőt és egy eszköztippet.

Bejelentkezés mobiltelefonszámmal A mobiltelefonszámmal való bejelentkezéshez, kérjük, adjon meg a regisztrálási folyamat során jóváhagyott mobiltelefonszámot. Ha Ön még nem a Würth ügyfele, néhány egyszerű lépéssel regisztrálhat online.

opciók mágnes

Miután sikeresen regisztrált, hozzáférése lesz az összes árhoz, és leadhat rendelést. Hol találom a partnerazonosítómat?

opciók mágnes

Partnerazonosítóját, valamint a Würth webáruházába való bejelentkezéssel kapcsolatos információkat a sikeres regisztrációt követően fogja kézhez kapni, vagy miután értékesítési munkatársunk aktiválta a fiókját. E-mailben fogjuk elküldeni Önnek a regisztrációkor megadott e-mail-címre. Milyen jelszót kell megadnom?

  • Mágneses keverőbotok - Műanyag eszközök
  • Rajzolás lap (Beállítások párbeszédpanel)
  • Vásároljon Pot mágnes | | Essentra Components HU

A Würth webáruházhoz tartozó jelszó a kezdeti regisztráció során Ön által megadott jelszó opciók mágnes a vállalata által megadott jelszó. A jelszónak legalább 8 karakter hosszúságúnak kell lennie; számokból és betűkből kell állnia, és legalább 4 különböző karaktert kell tartalmaznia.

opciók mágnes

Az ügyfélszám nem használható jelszóként.