Passz opciót. Van-e Can problémánk, avagy Klopp elhozza a totális futballt? | Vörös Fonat


Így teljesít a csapatod futás és passz ellen by katonadani Scott Barnett -től hoztam már pár érdekességet az utóbbi időben, most itt egy újabb.

az internetes jövedelem minden szempontból

Most azt vizsgálta meg, hogy az egyes csapatok hogyan teljesítenek futás, illetve passz ellen. Természetesen ez alapjában véve egy nagyon komplex kérdéskör és nem is lehet egyetlen számmal megválaszolni, azonban passz opciót általa használt mérőszám sokkal jobb képet mutat egy csapat valódi teljesítményéről, mint simán a benyelt futott- illetve passzolt yardok száma.

bináris opció 10-vel

Néhány észrevétel, aztán mindenki addig bogarászhatja az adatokat, ameddig szeretné, kommentben várjuk a további érdekességeket. A Patriots védelme nagyon gyenge mondtuk már?

A Pats mellett a Raiders, Cowboys és a Passz opciót védelme az, amelyik mindkét játékelem ellen igen gyenge. A Jaguars ellen nem lehet passzolni, de futni annál inkább. Talán a Steelersnek is erre kellett volna fektetnie a hangsúlyt, ahelyett, hogy szer passzoltatnak Big Bennel.

hogyan lehet gyorsan 50 ezer

A legnagyobb különbségeket a Jaguars mellett a Chargersnél, a Steelersnél, a Seahawksnál és a Ravensnél láthatjuk a kiváló passz elleni védekezés irányában, fordítva pedig a Browns és a Dolphins a leginkább féloldalas. Mindkét aspektusban a legjobb védelmek közt a Broncost, a Billst, a Vikingst és a Cardinalst emlegethetjük és a Bengals is figyelemre méltó.

a legfejlettebb stratégia a bináris opciókban

Related Topics.