Pohár kereskedő


Részletes Lépésről lépésre: Bögrevédő Már tökéletesen ismered a ragasztás alapjait, és a következő szintre emelnéd ügyességedet? Olvasd pohár kereskedő egyszerű útmutatónkat arról, hogyan készíthető újrafelhasználható bögrevédő ragasztópisztollyal. A terv megrajzolásától a Dremel ragasztópisztoly használatán át a fontos utolsó simításokig végigvezetünk a lépéseken, hogy valami igazán egyedit alkothass. Vágj le egy darab sütőpapírt az újrafelhasználható kávéspohárhoz Készíts első pohár kereskedő újrafelhasználható kávéspoharat, ollót, sütőpapírt, átlátszó ragasztószalagot és jelölőt.

pohár kereskedő

Lépésről lépésre: Bögrevédő

Most vágj le egy akkora darab sütőpapírt, amely körbeéri a poharat. Ha kivágtad, tekerd a pohár köré, és rögzítsd átlátszó ragasztószalaggal a maszkolószalag nem ragad a sütőpapírra. Rajzold meg a védő körvonalát a papíron Itt döntheted el, milyen alakú és mekkora legyen a bögrevédő. Miután a pohárhoz pohár kereskedő a papírt, rajzold meg a külső vonalait. Könnyebben tudjodirányítani a jelölőt, ha egyik ujjadat a pohár oldalára teszed.

a bináris opciók kereskedési stratégiája abszolút

Így stabilan tudod tartani, és szép, egyenes vonalat tudsz húzni a ragasztónak. Nagyjából vágd ki a bögrevédő formáját Vedd le a papírt a pohárról, és tedd egy tiszta, sima felületre.

Most fogd az ollót, és nagyjából vágd ki a védőt, de hagyj kb.

Hogy Csinálod? - Eltűnő pohár

Ez később kelleni fog a ragasztáshoz! Most fogj egy vonalzót, mert a következő lépés már a tervezés. Mi is kitaláltunk egy szuperkönnyű, de látványos tervet, amelyet lemásolhatsz Alkosd meg saját mintádat Ebben a példában egy szimmetrikus vonalakból álló grafikus mintát választottunk, de a lehetőségek tárháza végtelen!

Ha ezt a mintát szeretnéd elkészíteni, mérd le a rajzot, pohár kereskedő oszd fel a bögrevédőt függőlegesen négy részre.

Pohár, kereskedő, dörgés, akadály, see-through

Ezután vízszintesen oszd három részre. Most pedig rajzold be az átlós vonalakat az egyes részekbe. Minden részben három átlós vonal található. Elégedett vagy?

havi opciók

Akkor jöhet a következő lépés! Tedd a tervet a kávéspohárra Ha el akarod kerülni, hogy a sütőpapíron lévő tinta a ragasztóra ragadjon a következő lépésbenfordítsd meg a papírt, és úgy tedd rá a pohárra, hogy a rajz befelé essen. A papíron keresztül így is láthatók lesznek a jelölővonalak.

Az elsők között ÉRTESÜLNÉL róla?

Most rögzítsd a pohár kereskedő egyik oldalát átlátszó ragasztószalaggal, tekerd körbe a papírt a poháron, majd rögzítsd a másik oldalát is. Készítsd elő a ragasztópisztolyt Kezdődhet a ragasztás! Először is fontos megjegyezni, hogy két hőmérséklet-beállítással rendelkező ragasztópisztolyra lesz szükség, mint például a Dremelmert a színezett ragasztóhoz pohár kereskedő hőmérséklet szükséges. A projekt során váltva kell használni a fehér többcélú és a színes ragasztót.

Mi kéket választottunk, de természetesen bármilyen színnel dolgozhatsz! Tegyél fehér ragasztórudat a ragasztópisztolyba. Mielőtt elkezded a ragasztást, győződj meg róla, hogy a ragasztó teljesen felmelegedett: egy maradék pohár kereskedő ellenőrizd, hogy folyékony-e már. További információkat tudhatsz meg a ragasztópisztoly használatáról kezdő útmutatónkból 7.

Milyen pohárból igyunk portóit?

Ragaszd a tervet a papírra Az a cél, hogy az újrafelhasználható bögrevédő rugalmas, de stabil legyen, ezért elég vastag rétegben vidd fel a ragasztót. Kezddel feltölteni a felső háromszögeket ragasztóval.

Ezután töltsd fel a középső részt. Most válts színes ragasztóra, és töltsd fel a fennmaradó részeket.

befektetés nélkül pénzt keresni

Ezután hagyd a ragasztót kihűlni és megszilárdulni. Ehhez kb.

Bevezetés a borkóstolásba – Online kurzus, 8 tételes BORSORRAL

Hogy a ragasztó ne folyjon le, miközben lehűl, tartsd a poharat kissé ferdén néhány percig. Vedd le a papírt a bögrevédővel Ha a ragasztó megszáradt és lehűlt, vedd le a pohárról a papírt a ragasztott bögrevédővel együtt. Először óvatosan vedd le a ragasztószalagot, majd csúsztasd le a papírt a bögrevédővel együtt.

Most bentről kifelé hámozd le a sütőpapírt róla. Ne kapkodj, és nem lesz baj.

opció végrehajtása

És már mindjárt kész is! Vágd le a felesleges ragasztót Jól néz ki, ugye? Egészen elképesztő, mennyi mindent lehet csinálni egy ragasztópisztollyal. Végezd el az utolsó simításokat, és a szélek tökéletesítéséhez vágd le az esetlegesen felhalmozódott felesleges ragasztót.

Ehhez használj ollót.

▷ Pohár készlet Vásároljon használt gépeket a Machineseeker oldalon

Az egységes hatás érdekében próbáld meg mindenhol úgy levágni a széleket, hogy érintéskor nyitott pozíciók az opciókban pohár kereskedő kellemes érzetet keltsenek.

Élvezd és igyál egy finom kávét Gratulálunk! Elkészült saját újrafelhasználható bögrevédőd. Tedd a bögrére, csodáld meg munkádat, és igyál egy csésze kávét.

lehet-e nyerni bináris opciókkal

Tipp: ne felejtsd el kikapcsolni a ragasztópisztolyt, és letisztítani az adagolófejet, mielőtt lehűlne. Így letakarítható a felesleges ragasztó, mielőtt megkötne és elzárná az adagolófejet, hogy máris készen álljon a következő ragasztási feladatra!