Ro opciók


Rengeteg olyan beállítás van a telefonotokon, melyeket gondosan elrejtettek az avatatlan szemek elől, és amelyeket most részletesen bemutatunk nektek.

új kereskedési platformok

Nézzük is őket egyesével: Hibajelentés készítése: Ezalatt a menüpont alatt készíthetünk a rendszernaplóról egy összegzést továbbküldhető formában. Ennek elkészülési ideje erősen készülékfüggő, akár több percbe is telhet, de a folyamat végén mindenképp értesítést fogunk kapni.

mik a bináris robotok

Asztali mentés jelszava: Ha számítógépünkre telepítjük az Android Debuge Bridge nevezető programot, akkor ezzel állíthatunk helyre alkalmazásokat a telefonon, illetve itt adhatunk meg egy jelszót, amelyet a rendszer minden alkalommal kérni fog, amikor valaki hozzá akar férni az adatokhoz. Ébren maradás: Ha ezt az opciót bekapcsoljuk, akkor a kijelző töltés közben nem kapcsol ki.

áttekintés a hétköznapi emberek lehetőségeiről

Ezzel azért érdemes vigyázni és bekapcsolni mellé valami képernyővédőt, nehogy beleégjen az aktuális háttérképünk a kijelzőbe! Ezt általában fejlesztők vagy biztonsági szakértők használják. A további opciók gombra rábökve kaphatunk jelentést az előtérben és a háttérben futó szolgáltatásokról és a gyorsítótárazott folyamatokról ro opciók.

bináris opciós tanulmány

USB-hibakeresés: Ezt a funkciót ro opciók dologra használhatjuk. Itt van például a készülék rootolása, a fájlok másolása, egyedi ROM-ok telepítése és a biztonsági mentés is.

milyen napokon vannak bináris opciók

Azonban ezzel is vigyázni kell, mivel egy fertőzött masina megfertőzheti szeretett telefonunkat! Legközelebb így ehhez újra hitelesítés lesz szükséges. Legközelebb megmutatjuk, hogy hogyan "lassíthatjuk le" például egy ismerősünk telefonját, vagy hogyan "gyorsíthatjuk fel" a sajátunkat.

a letét túlhúzása bináris opciókban

Ti már használtátok ezeket a beállításokat?