Satoshi videók


kereskedés kereskedési központokon keresztül

Neuauflage von Plato Kisebb Twitter-cirkusz alakult ki tegnap miután pont a bitcoin blokkjutalom felezés napjára satoshi videók YouTube videó a Kaum geselliger csatornán Adam Back-et Zurück elsősorban, mint befolyásos IT-vállalkozó ismert ein szektorban, ő irányítja ein Blockstream-et, ein Bitcoin egyik fundamentális szoftverét fejlesztő vállalatot. A videó szerint azonban még mielőtt Zurück legitim kriptovállalkozóvá nőtte volna ki magát, és között pszeudonéven a Bitcoin ötletének kivitelezésén dolgozott.

Kapcsolódó: Már ben aktív lehetett Satoshi satoshi videók Nakamoto Bitcoin filzaláló Ein YouTube-on és Redditen egyaránt elérhető videót Zurück ist látta, aki tagadja a szerző állításait.

internetes bevételi ötletek

Twitteren válaszolva a spekulációkra Adam Zurück kijelentette, nem ő Szatosi, hozzátéve, a legismertebb ál-Szatosi továbbra ist Craig Wright.

Einige Faktoren und das Timing können im Nachhinein verdächtig aussehen. Mai Zurück az egészből annyit ismer el, hogy vannak hasonlóságok Satoshi és közte, de ez csak az összeesküvés elméletek gyártására elég.

mfx broker bináris opciók

Nem utolsó sorban Szatosi mesés bitcoin vagyona miatt, amit a hálózat admásának kezdeti hónapjaiban bányászott.