Trendvonal létrehozása. Hogyan lehet létrehozni az Excel 2016 adattrendek vonaldiagramját?


Most elmagyarázom egyenként a Trendline típusait az Excelben. Kerülje el ezt a trendvonalat, ha az adatok nulla vagy negatív értékeket tartalmaznak.

Lineáris: Ez a trendvonal egyenes vonal létrehozásához hasznos, hogy az egyenes vonalon az adatértékek növekedését vagy csökkenését mutatják.

Excel Trendline

Ebben a trendvonalban a negatív értékeket beillesztheti az adatkészletbe. Polinom: Ez a trendvonal akkor hasznos, ha nyereséget vagy veszteséget észlel az üzleti életben. Ennek a trendvonalnak a mértéke megmutatja az adatok ingadozásainak számát.

Erő: Ez a trendvonal akkor hasznos, ha az adatkészletet rögzített sebességgel növekvő eredmények összehasonlítására használják.

Kalibrációs görbe készítése Excel-ben

Kerülje el ezt a trendvonalat, ha az adatkészlet nulla vagy negatív értékeket tartalmaz. Mozgóátlag: Ez a trendvonal egyértelműen megmutatja a mintát az adatkészletben, amely simítja a sort. Ezt a trendvonalat leginkább a Forex piacon trendvonal létrehozása. Hogyan hozhatunk létre trendvonalat az Excel programban?

A Trendline Excel létrehozása nagyon egyszerű és könnyű.

Gazdasági számítások: Trendvonal készítése

Nézzük meg néhány példával a Trendline létrehozását Excelben. Itt letöltheti ezt a Trendline Excel sablont - Trendline Online platform metatrader 4 sablon 1.

gdk valóban pénzt kereshet az interneten pénzt keresni az interneten befektetéssel

Az trendvonal Excelben történő létrehozásához kövesse az alábbi lépéseket: Válassza ki a teljes adatot a címsorokkal együtt. Kattintson az oszlopdiagramokra a Diagramok rész alatt, majd válassza a 2-D oszlopdiagramot, ahogy az a képernyőképen is látható.

Hogyan lehet létrehozni az Excel 2016 adattrendek vonaldiagramját?

Az alább látható módon oszlopdiagramot hoz létre az adott adatokról. A jelmagyarázat formázása és a diagramcím hozzáadása után a diagram az alábbiak szerint néz ki: Kattintson a Diagramterület elemre, és kattintson jobb egérgombbal. Megnyitja néhány lehetőség legördülő listáját, amint az az alábbi képernyőképen látható. Kattintson a Trendline hozzáadása lehetőségre a legördülő listából.

internetes kereskedelmi képzés hol lehet kereskedni vanília opciókkal

Megnyílik a Format Trendline mező, ahogy az alábbi képernyőképen látható. Győződjön meg arról, hogy a Lineáris opció van kiválasztva.

a legjobb lehetőség a kezdőknek szóló demo számlával bináris opciók információ

Lásd alább a képernyőképet. A Tölts és sor opcióval formázhatja a trendvonalat. Ez létrehozza a lineáris trendvonalat a diagramban, az alább látható módon. Ezen a trendvonalon keresztül megjósolhatjuk az üzleti növekedést.

Add hozzá a lineáris regressziós trendvonalat egy Excel szóráshoz

Az trendvonal Excelben történő létrehozásához kövesse az alábbi lépéseket: Válassza ki a teljes adatot, beleértve az Oszlopok címsorát. Lépjen a Beszúrás fülre, válassza ki a vonaldiagramot, majd kattintson az OK gombra.

100 opció mutató hivatalos internetes bevétel

A táblázat az alább látható: Most kattintson jobb gombbal a vonaldiagram sorára, és válassza a Trendline hozzáadása lehetőséget. Megnyitja a Trendline formázása ablakot. Most bezárja az ablakot, és beilleszti a trendvonalat a diagramba.

hívás opció mi határozza meg a bitcoin árfolyamát

A trendvonalból megjósolhatja az üzleti növekedés folyamatát. Emlékezzen trendvonal létrehozása Excel trendrendjére Annak érdekében, hogy megtudja, melyik a legmegfelelőbb trendvonal az adatkészlethez, ellenőrizze az R-négyzet értékét.

Az MS Excel, még akkor sem, ha teljes értékű statisztikai csomagot tartalmaz, meglehetősen sok lehetőséget kínál az események előrejelzésére a meglévő adatok alapján.

Ha az R érték 1-nél vagy annál közelebb van, akkor ez a legmegbízhatóbb. Amikor egy trendvonalat hoz létre a diagramhoz, akkor automatikusan kiszámítja az R négyzet értékét.

hogyan lehet pénzt keresni cabal webhely-áttekintés, hogyan lehet pénzt keresni

Ajánlott cikkek Ez egy útmutató a Trendline programhoz az Trendvonal létrehozása programban. Itt tárgyaljuk annak típusait és egy trendvonal létrehozását az Excelben, valamint az Excel példákat és a letölthető Excel sablont. Ezeket trendvonal létrehozása hasznos táblázatokat Excelben is megnézheti - Interaktív Excel oszlopdiagram Útmutató Excel halmozott oszlopdiagram készítéséhez Hozzon létre Excel szórási diagramot Előző Cikk.