Trendvonal trendfordítás


Megmozdultak az altcoinok [technikai elemzés] Egy-két altcoin nagyot ment az elmúlt hetekben.

2. rész: Támaszok és ellenállások [oktatás]

Trendfordítás még nincs, bika jelzések viszont vannak. A CryptoFalka részletes elemzése.

az opciós ár a lehívási ár

Az elmúlt hónapok sajnos nem kedveztek az altcoinok többségének. A kimutatások alapján a legtöbb kriptopénz legalább 80 százalékos árcsökkenést produkált mindenkori csúcsához képest.

Halvány remény azért mutatkozik, ezt foglalta össze egy hosszabb, részletes elemzésében a CryptoFalka.

Megmozdultak az altcoinok [technikai elemzés]

Az elmúlt hetek altcoin összefoglalója a  CryptoFalka Platform  jóvoltából Életjeleket adtak az altok az elmúlt hetekben, több kisebb marketkapitalizációjú coinnak sikerült szépen teljesítenie Neblio, Chainlink, stb. A kisebb neveket könnyebb megpumpálni, hisz nem találkozik az ember bizonyos szintenként olyan likvid pénzmozgással, így könnyebb emelkedéseket elérni.

Technikai elemzés oktatósorozatunkat az ellenállások és támaszok bemutatása után a trendek témája kerül kielemzésre! Vásárold meg a legnépszerűbb DeFi-tokeneket, mindössze 3 lépésben.

A nagyobb nevek, mint pl. Természetesen minden kisebb volatilitású időszakot egy nagyobb követ.

ennyit kell tudni a bitcoinokról

A BTC volatilitása is csökkent az elmúlt napokban. Az alábbiakban egy altcoin-marketcapelemzéssel készültünk nektek, 1 napos időtávú grafikonon. Rég volt már igazi bull run Régóta találkoztunk már jobb bull run-nal altok esetében. Blockchain információ bitcoin vásárlás a BTC-vel együtt mozogtunk fölfelé, még az április közepi, május eleji időszakban.

Trendvonalak gyakorlatban, avagy az 5 legfontosabb dolog a trendvonalakról!

Az RSI is tanúskodik erről a bull run-ról. Az RSI 60 fölött jelez nekünk bika piacot. Trendvonal trendfordítás az időszakban tudtunk utoljára 60 fölé menni, azóta folyamatosan pattanunk erről az értékről. Ezeket fekete görbékkel jelöltem. Az RSI-nk most is jól néz ki.

A trend fogalma Az árak az idő előrehaladtával trendeket formálnak. Ezeknek 3 típusa létezik: emelkedő trend, csökkenő trend, konszolidáció. Ha ismerjük a jelenlegi trendet, kihasználhatjuk annak adottságait és könnyebben nyithatunk sikeres pozíciókat. Bizonyos módszerek segítségével a trendek fordulásait is lehet előre becsülni, ezek a fordulások legtöbbször az ellenállásoknál vagy támaszoknál történnek.

Egy ideje uptrendre kerültünk, ami divergenciát jelent, és bika jelzés. Nem vételi, csak bika jelzés.

Most kell nagyon figyelni a forintot

Altcoin marketcap, 1 napos gyertyákkal CryptoFalka Érdekességként kék körökkel jelöltem, hogy az áttört trendvonal mindegyikét sikerült újratesztelni, mint támaszt. Talán az szűrhető leginkább le trendvonal trendfordítás, hogy egy trendvonal áttörése nem feltétlenül jelent nekünk vételi pontot és fordulást, ahhoz több kell, főleg ilyen hosszú downtrend után.

Hogy idő kell a forduláshoz, azt jól jelzi a több mint 70 napja tartó oldalazás. Természetes, hogy egy ilyen év után az emberek óvatosan állnak hozzá a vásárláshoz.

Tanuljunk együtt a technikai elemzésekről a CryptoFalkával – 3. Trendek

Reméljük, hamarosan eljön az idő, mikor a nagyobb halak is elég olcsónak találják az árakat, és elkezdenek vásárolni. Vannak bika jelzések Az elemzés célja, hogy megállapítsuk, mennyire lehetünk messze egy trendfordulótól. Látva egy-két alt jó szereplését az utóbbi hetekből, ne legyen senkinek kimaradás érzése. Még nem tartunk a bika piac állapotánál.

Ez a mondat nem csak mosolyt csalt arcomra, hanem kiváló témát is adott, így most megvizsgálom a technikai elemzés és fundamentális elemzés között rejlő különbségeket.

Ahogy említettem korábban, idő kell, hogy ilyen hosszú csökkenés után fordulni tudjunk. Mindenesetre vannak bika jelzések. A es és es exponenciális mozgóátlagok EMA is közelednek egymáshoz.

hogyan nyitható meg egy bináris

A mozgóátlagok trendvonal trendfordítás bika jelezés. Ez legutóbb szintén a trendvonal trendfordítás emelkedés során sikerült, pedig akkor elég távol voltak egymástól a mozgóátlagaink. A nyíllal jelzett nagy zöld gyertya persze sokat tett azért, hogy trendvonal trendfordítás kerüljenek. Most közelebb ülnek egymáshoz, és ezek keresztezése és áttörése szintén bullish jelzés lenne. Végül váll-fej alakzat van alakulóban.

bináris opciók turbo kereskedik szintről

A hosszú esés után 3 közel azonos szinten lévő aljpontot generáltunk, a középső aljjal a legmélyebben. Ez hasonlít a korábbi, tavaszi bull run-unkhoz, amiről az előző bekezdésben beszéltem. Ott egy dupla csúccsal sikerült trendet fordítani elég masszívan.

Vészjósló a helyzet - megérkezett a halálkereszt Budapestre

Ez volt az az időszak, amikor Soros és a Rockefeller család beszállt a kriptopiacra és masszívan megindultunk nagy zöld gyertya, a nyíllal jelezve. Ezért is említettem korábban a nagy halak és az olcsó árak viszonyát. Kapcsolódó cikkeink: A Rockefellerek is beszállnak a kriptopiacra A dupla csúcs és a fordított váll-fej is trendfordító alakzatok.

Úgy érvényesülnek, tehát úgy fejtik ki az emelkedő hatásukat, ha áttörjük az alakzatok nyakvonalát.

hogyan ábrázolhatunk egy trendvonalat egy diagramon

Trendvonal trendfordítás zöld zónával jelöltem a fordított váll-fejnél, és még nem történt meg. Tehát érdemes figyelni az alt setupokat az életjelek után. Aki készítene hasonló elemzéseket marketcap-ekről, annak a CoinSignals oldalát ajánljuk.

Naprakész technikai elemzések:  CryptoFalka Platform Oldalainkon található tartalom kizárólag információs célt szolgál, semmilyen módon nem próbálunk meg pénzügyi döntéshozatalra befolyásolni senkit. Híreket közlünk, magánvéleményeket írunk. Senki ne kereskedjen semmilyen formában, amíg pénzügyi szakértő segítségét nem kérte.