Távoli keresetcsere


Lefordítod a leírást magyar Magyarország nyelvre a Google Fordító segítségével?

Ghosn átadja a történet oldalát

The Grundfos GO Replace app is a tool for the professional installer and it can suggest an easy, optimal and reliable pump choice when upgrading or replacing old Grundfos small circulators mounted in various heating applications. The Grundfos GO Replace app uses text recognition performed on a photo of the old pump to extract the product number and távoli keresetcsere app uses this to provide the installer with information on the best Grundfos product that can replace the old pump, energy savings achieved in this process as well as installation instructions.

How the app works: távoli keresetcsere.

távoli keresetcsere típusú trendvonalak

Start replacement 2. Specify the application where the pump is used 4. Get information on new replacement product, energy saving and installation instructions 5. Get the option to create a report and send it by email Supported heating applications: 2. Underfloor heating system — In-line application 3. Underfloor heating system — Backpanel application 4.

Radiator heating system 5. Solar thermal heating system 6.

távoli keresetcsere az interneten elért jövedelem befektetés nélkül dolgozik

Távoli keresetcsere Grundfos GO Cserélje alkalmazás egy eszköz a szakmai telepítőt, és ez azt sugallja, könnyű, optimális és megbízható szivattyú választás, ha frissít vagy kicserélni a régi Grundfos keringető kis szerelve különböző távoli keresetcsere alkalmazásokhoz.

A Grundfos GO Cserélje alkalmazás használja szövegfelismerő végre egy fotó a régi szivattyú kivonat a termék számát és az alkalmazás használja ezt, hogy a szerelőnek információkat a legjobb Grundfos termék, amely helyettesítheti a régi szivattyú energia megtakarítást értek el ebben a folyamatban valamint a telepítési utasításokat.

Hogy az alkalmazás működik: 1.

Szerver/kliens opciók

Start csere 2. Adja meg az alkalmazást, ahol a szivattyú használata esetén 4. Kap információt az új helyettesítő termék, az energiatakarékosság és a szerelési útmutató 5. Szerezd meg a lehetőséget, hogy hozzon létre egy jelentést, és küldje el e-mailben Támogatott fűtési távoli keresetcsere 2. Padlófűtés rendszer - In-line alkalmazás 3.

távoli keresetcsere hogyan lehet pénzt keresni az interneten tapasztalat nélkül