Üzletközpontok nyitottak


Egy nagyáruház évszázada A csaknem egymilliárd eurós beruházással épült Mall of Berlin tervezői a híres előd előtt tisztelegtek az új épületegyüttes központi elemével, a Piazza nevű 23 méteres belmagasságú, üvegtetejű csarnokkal, amely körül négy szinten üzlet helyezkedik el. A Berlin központjában, a Brandendurgi kaputól alig néhány száz méterre fekvő Leipziger Platzon a A fogyasztás kultúrájával üzletközpontok nyitottak társadalomtudósok a üzletközpontok nyitottak német áruházépítészet mintapéldájaként tartják számon az Alfred Messel tervei alapján emelt épületet, amelynek legjellemzőbb elemei az üvegtetővel fedett belső udvar és a hatalmas kirakatok között magasodó, gótikus templomokra emlékeztető oszlopok voltak.

A két építkezés között több mint száz év telt üzletközpontok nyitottak.

design macska lehetőségek

A Wertheim első részlegei ben nyitottak meg, és a tulajdonos - a Németországban számos áruházat üzemeltető - Wertheim család folyamatosan bővítette az épületet. A harmincas években, a náci hatalomátvétel után a családot zsidó származása miatt kisemmizték, üldözték, de az áruház egészen ig üzemelt, amikor bombatalálatok érték.

A háború után már csak az élelmiszerosztályt tudták újra megnyitni, és végül ban lebontották a megrongálódott épületegyüttest.

jövedelem egy üzletembertől az interneten

A terület a háború után Kelet-Berlinhez tartozott, és közvetlen közelében húzódott az egykori fővárost kettészelő fal, ezért nem fejlesztették. Az ország és Berlin újraegyesítése üzletközpontok nyitottak az egyetlen megmaradt épületrészben - a föld alatti páncéltermekben - egy technoklub telepedett meg.

  • Számos világszerte ismert márka, valamint győri és a régióból származó kereskedők nyitottak üzletet az áruházban.
  • Már 20 éve plázázunk - Fővárosi Blog
  • A Wikimédia Commons tartalmaz Duna Plaza témájú médiaállományokat.
  • III. kerület - Óbuda-Békásmegyer | Mégsem épül meg az új pláza a Szentendrei úton

A üzletközpontok nyitottak vált Tresor mindig csak rövid időre kapott engedélyt a pincerendszer használatára, mert mindenki azzal számolt, hogy hamarosan nagyszabású beruházás indul. A tulajdonviszonyok körüli üzletközpontok nyitottak viták miatt azonban a terület további bő húsz évig parlagon maradt, miközben körülötte újjáépült a város.

A Wertheim Nagyáruház helye így az egyik legnagyobb üres telek maradt Berlin központjában egészen ig, amikor Harald G. Huth ingatlanbefektető több berlini bevásárlóközpont felépítése után hozzákezdett a Mall of Berlin fejlesztéséhez.

kereset az interneten befektetések és meghívások nélkül

A beruházáson szakember dolgozott, ezer köbméter betont és 18 ezer tonna vasat használtak fel, és egyebek között 56 mozgólépcsőt és 48 felvonót telepítettek az épületben. A végeredmény a német főváros második legnagyobb - 80 ezer négyzetméter kereskedelmi területű  - üzletközpontja, amelyet a következő ütemben további 20 ezer négyzetméterrel bővítenek, és így az elsőszámú berlini pláza lesz.

A csütörtökön megnyílt Üzletközpontok nyitottak of Berlin a fejlesztésnek csak az egyik része, a háztömb nagyságú telken lakást, 4 ezer négyzetméternyi irodát és egy 12 ezer négyzetméter területű szállodát is építenek az ezer férőhelyes mélygarázs fölé.

bináris opciók tatunashvili

Támogasd a.